Descrierea Sitului

Posted by Author On Month - Day - Year

In ultimul timp,o puzderie de "bloggeri" si-au inceput activitatea pe internet. Actionand doar pe o anumita nisa sau abordand subiecte diverse,blogerii din Romania,indemnati de mirajul faimei pe care o poate aduce un Blog(sau ori care alt site web) au umplut web-ul cu un mare "NIMIC".Nimic pe care il intalnesc des,Nimic care ma irita si ma face sa fiu cat se poate de pesimist asupra viitorului online romanesc...Dar...

http://games-database.blogspot.com

Blogger Template:Magasin Cuatro

Posted by PetreCruciu On May - 09 - 2009

Pe AjutorBlogger veti gasi cele mai noi si cele mai bune Sabloane pentru platforma Blogger. Am decis sa nu postez Sabloane vechi sau cu erori,ci doar sabloane Gold sau Silver perfect optimizate si usor de folosit. Un sablon care mi-a atras rapid atentia este Magasin Cuatro...

http://games-database.blogspot.com

avocat contestatie la executare

Publicat de Cruciu Petre On 10:06 0 comentarii

 Reprezentantul apelantului Avocat Cruciu Petru, solicită admiterea apelului așa cum a fost formulat , respectiv, schimbarea  în totalitate a sentinței atacată cu admiterea pe fond a excepției tardivității contestației și respingerea contestației ca fiind netemeinică, cu obligarea contestatorului la plata unei amenzi judiciare în conformitate cu art. 720 al. 3 C .pr.c, cu cheltuieli de judecată constând în taxă judiciară de timbru . Avocat Targu Mureș în susținerile sale arată că instanța de fond nu avut în vedere de circumstanțele cauzei  conform textului legal , în situația în care integritatea fizică a avocatului și a familiei acestuia este amenințată de către partea adversă, în persoana debitorului , care nu are frică nici de autorități . Avocat Drept civil Cât privește onorariul, s-a ajuns la acea sumă după mai multe înțelegeri cu debitorul . Raportat la situația tensionată la care a fost supus atât el cât și creditorul, cheltuielile de executare și onorariul sunt justificate.

Reprezentantul intimaților Avocat Alba Iulia, solicită respingerea apelului, menținerea sentinței de fond ca temeinică și legală și respingerea excepției tardivității contestației la executare deoarece a expediat contestația prin poștă, la data de 23.06.2015, fiind depusă în termenul legal de 5 zile. Cât privește fondul  cauzei,  arată că Avocat Contencios administrativ si fiscal nu există dovada plății efective a acelui onorariu despre care face vorbire apelantul,  trebuia ca factura să  fie însoțită de un ordin de plată , care nu există Avocat Drept comercial si societar Cât privește suma solicitată de 24.000 Euro, o consideră nejustificată, iar dacă ar fi fost formulată în apel, această solicitare, ar fi invocat „îmbogățirea fără just temei”, deoarece nu s-a făcut dovada că apelantul și avocatul său au fost amenințați nu a făcut nici vreun demers referitor la amenințare,  iar suma  achitată, este cea care este justificată, ba mai mult, dacă ar fi fost amenințați , trebuia să formuleze plângere penală, ori nu a făcut vreun  astfel de demers. 
Revenind la cele arătate mai sus, instanța a subliniat faptul că, onorariul de 124.000 lei, nu numai că depășește onorariul executorului judecătoresc, onorariu ce reflectă în cele din urmă și munca și nivelul complexității executării silite, dar acest onorariu depășește chiar și onorariul avocațial din faza de judecată, etapă în care se poate într-adevăr discuta de munca avocatului și în care s-a stabilit în final suma de 7.000 lei. Avocat Dreptul familiei Ori, comparativ cu această din urmă sumă, onorariul de 124.000 lei apare din nou vădit disproporționat, întrucât, activitatea cu adevărat complexă a avocatului s-a desfășurat în etapa judecății și nu în faza de executare silită, în care deja având un titlu executoriu, simpla depunere a unei cereri de executare silită antrenează munca executorului judecătoresc, care aduce la îndeplinire cele obținute de creditor, ceea ce s-a și întâmplat în speță.
În consecință, Avocat Drept penal instanța reținând întemeiate susținerile contestatorilor, a considerat  că, în speță se impune cenzurarea onorariul avocațial în valoare de 124.000 lei, urmând a lua în considerare însă munca depusă de avocat în faza de executare silită, care s-a rezumat la depunerea unei cereri de executare silită, reprezentarea creditorului la data numirii administratorului-sechestru, depunerea unei cereri de stăruință, solicitarea de vânzare la licitație a imobilului (f. 66, 113, 137, 341), respectiv consultanță și deplasări la executor, fără însă a pierde din vedere cele de mai sus, fiindcă executorul judecătoresc a fost cel care în cele din urmă a efectuat în concret cele necesare, și nu avocatul creditorului.
În raport cu aceste aspecte, Avocat Litigii de munca instanța a apreciat că suma de 2.000 lei (inclusiv T.V.A.) este în măsură să reflecte activitatea depusă de avocat în faza de executare silită și prin prisma complexității executării silite, sens în care a admis  în parte contestația la executare, și în temeiul art. 451 alin. 2, art. 670 alin. 4 și art. 720 alin. 1 C .pr.civ. a dispus reducerea onorariului avocațial din faza de executare silită stabilit prin Încheierea nr. 8 din data 12.06.2015 de emisă în dosarul execuțional nr. 1138/2014 al S.C.P.E.J. A___ D_____ și Oszoczki A_____, de la suma de 124.000 lei la suma de 2.000 lei (inclusiv T.V.A.), și va anula în parte actele de executare silită din dosarul execuțional nr. 1138/2014 al S.C.P.E.J. A___ D_____ și Oszoczki A_____, reprezentând onorariului avocațial din faza de executare silită în limita sumei de 122.000 lei.

| edit post

games

Publicat de Cruciu Petre On 00:20 0 comentarii
| edit post

Concurs: Ceasul Preferat

Publicat de Cruciu Petre On 23:49 0 comentarii
Concurs: Ceasul Preferat
TAGURI :Concurs: Ceasul Preferat,Castiga un ceas ROLEX,Castiga un ceas de mana,Premiu un ceas Ceas ROLEX,Castiga un ceas ROLEX Ceasuri Rolex Ieftine

Este timpul pentru un nou concurs pe Blogul Games Database,un concurs care de data asta nu are nici o legatura cu jocurile si industria jocurilor.Oricat ar parea de ciudat,la acest concurs nu se dau premii sub forma de jocuri ca altadata,ci de data aceasta premiul este un ceas ca cel de aici Ceas Rolex Daytona Automatic Chronograph Chronometer Auriu. Detaliile despre ceas le veti gasi pe pagina produsului.

Premiul este suportat de catre site-ul AsReplica al carui administrator are si decizia finala in legatura cu castigatorul.Probabil sunteti curiosi ce trebuie as faceti pentru a intra in posesia lui!

Conditiile sunt urmatoarele:

  • Trebuie sa fiti detinatorul unui blog/site/portal
  • Site-ul/blog-ul/portaul vostru trebuie sa aiba cel putin PR 1 sau o vechime de 30 de zile ( ca sa nu isi faca oamenii un blog doar pentru a participa la concurs)
  • Trebuie sa scrieti un articol pe site-ul vostru,in care sa argumentati de ce va doriti un ceas.
  • Articolul scris,trebuie sa contina un link catre pagina de concurs de pe Games Database si un link catre pagina produsului pus ca premiu
  • Pentru a va putea inscrie,trebuie sa lasati un comentariu pe pagina acestui concurs cu adresa articolului dumneavoastra si cu consimtamantul ca  participati la concurs.
Concursul se desfasoara intre 26 mai-25 iunie,iar castigatorul va fi ales de catre Liviu,administratorul site-ului care ofera premiul,in functie de cat de original este articolul si in functie de discutiile(comentariile) pe care reusiti sa le starniti cu ocazia acestui concurs.
Daca esti blogger si daca indeplinesti conditiile de mai sus,esti invitatul meu sa participi.Daca esti original,o sa castigi.

Mai multi bani cu Adsense

Publicat de Cruciu Petre On 21:07 2 comentarii
Cred ca multi dintre cei care folosesc Google Adsense stiu ca anunturile care vin de la siteuri din Romania sunt extrem de prost platite,iar utilizarea unor keywords la fel de prost cotate scade dramatic profitul inregistrat cu programul Google Adsense.

M-am lovit si eu de aceeasi problema.Eu folosesc Google Ads pe Games Database,iar dupa cum este normal,folosesc cuvinte cheie care au legatura cu jocurile si tot ceea ce se invarte in jurul acestora.Partea proasta este ca acele cuvinte cheie sunt extrem de prost platite,deoarece imi afiseaza anunturi de la Jocuri de Browser sau de la Siteuri cu Jocuri Flash care incearca sa isi aduca utilizatori cu cat mai putini bani investiti,desi ma enerveaza acest lucru mi se pare totusi normal,intr-u cat si eu as face la fel.

Am facut un pic de research,indignat de suma mica pe care mi-o aduceau anunturile,am citit politicile de utilizare a programului Adsense,pe care vi le recomand sa le cititi de aici si m-am informat despre ce ar trebui sa fac astfel incat sa nu mi se anuleze contul.

Cele mai multe informatii pe care le-am gasit erau sfaturi despre optimizarea sitului pentru motoarele de cautare(carea aducea mai mult trafic si indirect mai mult potential profit),sfaturi despre targetarea anunturilor,ajustarea lor in pagina,alegerea unor culori si formate cu potential mare de atragere a atentiei vizitatorilor si altele.

Nu am gasit nimic concret,nimic care sa ma asigure ca voi castiga mai bine daca urmez acea metoda,dar pana la urma am reusit sa creez ceva constructiv,care sa imi aduca mai mult profit si care sa nu fie,bineintels ilegal.
Metoda folosita de mine este foarte usoara si da rezultate inca din prima saptamana de cand o veti folosi.

De ce ai nevoie ca sa incepi:
  • Un site/blog( de preferinta un blog)
  • Tool-ul facut public de Neme
  • Umpic de research despre cuvintele cheie platite mai bine
  • Foarte putine cunostiinte HTML
Ca sa iti fie mai usor,pentru inceput incearca sa cauti cuvantul cheie pe care vrei sa iti apara pe blog/site,bineinteles ca vei cauta pe cel mai bineplatit,dar trebuie sa ai grija pentru ca anunturile netargetate pot sa scada considerabil numarul de clicuri primite.Desi daca judecam logic este mai bine sa primesti un click de 1 $ decat sa primesti 100 de 1 cent.

Incepe apoi creearea unui site/blog in care cuvantul cheie gasit de tine sa apara peste tot: in titlu,in descriere,in posturi...absolut peste tot.Scrie apoi un articol care de asemeanea sa contina cuvantul cheie ales de tine,introdu anunturile adsense in acest post,la marimea pe care vrei sa iti apara pe siteul tau original,cu mai mult trafic si acum publica-l.Foloseste tool-ul publicat de Nemessis(Cakeslice) si introdu adresa articolului creat de tine.Vei vedea ca anunturile Adsense vor avea legatura cu cuvantul tau cheie.

Selecteaza,folosind CakeSlice doar anuntul Adsense si apoi genereaza codul HTML.Codul HTML  il vei introduce in site-ul tau oriunde vrei tu.Astfel vei obtine anunturi,posibil mai bine platite,care din desi nu vor avea legatura cu site-ul tau vor genera mai mult profit pe click.

Puteti vedea pe Games Database in fereastra de 250x250 anunturi care nu au legatura cu site-ul,ci cu niste cuvinte cheie din medicina,insa sunt cu mult,foarte mult mai bine platite decat anunturile targetate.
Desi nu pot sa va spun cu cat mi-au adus mai mult profit(ca sa nu incalc TOS Adsense) pot sa va garantez ca veti castiga mai multi bani decat daca veti pastra cuvintele cheie ale siteului vostru.

Pentru RSTcenter

PetreTerror
Games Database
Prince of Persia: The Forgotten Sands este in momentul de fata , o placuta retraire a clasicului The Sands of Time,o retraire foarte neinsiprata-dar totusi distractiva- in care gameplay-ul produce un memento puternic,cum ca Ubisoft a imprumutat aceste elemente cu un scop.

Mai multe informatii pe Prince of Persia: The Forgotten Sands Review

Programe TV

Publicat de Cruciu Petre On 23:53 0 comentarii
Games Database va propune sa vizitati site-ul  Programe TV-Posturi TV,intr-u cat aici veti putea gasi programele tv pentru toate posturile care ruleaza in Romania.
Cel mai bine ar fi sa va abonati la Programe TV astfel incat sa fiti la curent cu tot ceea ce urmeaza sa ruleze la posturile voastre TV favorite



| edit post

Bani pe internet-Google Adsense

Publicat de Cruciu Petre On 12:01 20 comentarii




<data:blog.pageTitle/>
           Criza economica isi infige  coltii tot mai adanc in economia Romaniei si in buzunarele noaste.O metoda eficienta a anului 2009 ,de facut bani ,este internetul.
Siturile web sunt ca niste mici investitii,care in timp,au capacitatea de a produce bani,daca sunt bine administrate si dezvoltate.
          Toata lumea se intreaba cum ar putea sa faca bani cu ajutorul internetului,dar se intreaba cineva oare cum SA NU FACA BANI PE INTERNET?
  1. Pentru incepul cei care vor sa deschida o afacere pe interenet trebuie sa se gandeasca ca  aceasta nu le va aduce profit imediat.As putea sa vorbesc basme,despre bloggeri care castiga mii de euro pe zi din ce scriu pe blog,dar nici nu iti imaginezi de cata munca este nevoie ca sa ajungi macar la 100 de euro/luna.Daca deti o afacere pe internet si nu ai facut inca nici un ban,nu dispera,afacerile de acest gen au nevoie de promovare,iar experienta isi va spune cuvantul odata cu timpul.
  2. Daca vrei sa  faci ceva pe internet trebuie sa fi specializat pe acel lucru.Daca prietenul tau castiga 1000 euro/luna din situl sau de masini,atunci nu te gandi ca poti si tu sa faci acest lucru,chiar daca nu sti nimic de masini.
  3. Daca deti un site web,nu inseamna neaparat ca o sa faci bani automat.Vizitatorii vin pe site daca ai o metoda buna de promovare,daca gasesc pe situl tau material de calitate care sa le  satisfaca cererea.
  4. Daca crezi ca nu trebuie sa muncesti mult ca sa faci bani pe internet,te inseli ingrozitor.Eu nu spun ca trebuie sa muncesti pe branci,dar trebuie sa faci ceea ce  sti.Banii nu se fac nici greu nici usor,ci se fac CU CAP.
  5. Daca faci ceea ce iti place,nu inseamna ca vei castiga bani din asta,prin simplul motiv ca s-ar putea ca ceea ce iti place tie sa nu fie pe gustul altora si astfel nisa aleasa de tine va avea un drum blocat inca din start.Trebuie sa studiezi piata,sa observi concurenta,sa vezi daca printre cele mai multe cautari ale oamenilor pe web ,se afla si o categorie care iti place.
         Acum ,daca am vorbit despre cum sa nu iti faci bani pe internet,a venit clipa sa vorbim si despre cum sa iti faci.Dupa cum suna titlul,astazi vom vorbi despre Google Adsense.Adsense este o modaliate foarte usoara de a monetiza un site.
AdSense foloseste coduri Java Script pentru a incorpora anunturi pe siturile participante la program.
Daca te-ai inscris si nu ai fost respins de Google,ai posibilitatea sa faci bani reali destul de simplu si usor.
Am deci sa nu mai scriu informatii despre programul AdSense sau despre modul de functionare deoarece informatiile le gaseste foarte usor aici.
       Oricum este sigur ca Google Adsense,este cea mai sigura metoda de facut banii pe internet,deoarece un gigant ca Google iti poate da siguranta ca iti vei primi banii la timp,daca vei respecta termenii si conditiile de la inscriere.
       Eu mi-am primit banii si am decis sa scriu acest articol ca sa ii indemn pe cei care detin un site web sa aiba incredere in Adsense,deoarece atata timp cat nu fac nimic ilegal,vor primii cu siguranta banii.



                      Bafta!!!!

Inspirat dintr-un articol exceptional al lui Andrei
      follow me on Twitter

      Enter your email address:

      Delivered by FeedBurner

      http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com

      RECENT POSTS

      Blog Archive