Descrierea Sitului

Posted by Author On Month - Day - Year

In ultimul timp,o puzderie de "bloggeri" si-au inceput activitatea pe internet. Actionand doar pe o anumita nisa sau abordand subiecte diverse,blogerii din Romania,indemnati de mirajul faimei pe care o poate aduce un Blog(sau ori care alt site web) au umplut web-ul cu un mare "NIMIC".Nimic pe care il intalnesc des,Nimic care ma irita si ma face sa fiu cat se poate de pesimist asupra viitorului online romanesc...Dar...

http://games-database.blogspot.com

Blogger Template:Magasin Cuatro

Posted by PetreCruciu On May - 09 - 2009

Pe AjutorBlogger veti gasi cele mai noi si cele mai bune Sabloane pentru platforma Blogger. Am decis sa nu postez Sabloane vechi sau cu erori,ci doar sabloane Gold sau Silver perfect optimizate si usor de folosit. Un sablon care mi-a atras rapid atentia este Magasin Cuatro...

http://games-database.blogspot.com

Bani pe internet-Google Adsense

Publicat de Cruciu Petre On 12:01




<data:blog.pageTitle/>
           Criza economica isi infige  coltii tot mai adanc in economia Romaniei si in buzunarele noaste.O metoda eficienta a anului 2009 ,de facut bani ,este internetul.
Siturile web sunt ca niste mici investitii,care in timp,au capacitatea de a produce bani,daca sunt bine administrate si dezvoltate.
          Toata lumea se intreaba cum ar putea sa faca bani cu ajutorul internetului,dar se intreaba cineva oare cum SA NU FACA BANI PE INTERNET?
  1. Pentru incepul cei care vor sa deschida o afacere pe interenet trebuie sa se gandeasca ca  aceasta nu le va aduce profit imediat.As putea sa vorbesc basme,despre bloggeri care castiga mii de euro pe zi din ce scriu pe blog,dar nici nu iti imaginezi de cata munca este nevoie ca sa ajungi macar la 100 de euro/luna.Daca deti o afacere pe internet si nu ai facut inca nici un ban,nu dispera,afacerile de acest gen au nevoie de promovare,iar experienta isi va spune cuvantul odata cu timpul.
  2. Daca vrei sa  faci ceva pe internet trebuie sa fi specializat pe acel lucru.Daca prietenul tau castiga 1000 euro/luna din situl sau de masini,atunci nu te gandi ca poti si tu sa faci acest lucru,chiar daca nu sti nimic de masini.
  3. Daca deti un site web,nu inseamna neaparat ca o sa faci bani automat.Vizitatorii vin pe site daca ai o metoda buna de promovare,daca gasesc pe situl tau material de calitate care sa le  satisfaca cererea.
  4. Daca crezi ca nu trebuie sa muncesti mult ca sa faci bani pe internet,te inseli ingrozitor.Eu nu spun ca trebuie sa muncesti pe branci,dar trebuie sa faci ceea ce  sti.Banii nu se fac nici greu nici usor,ci se fac CU CAP.
  5. Daca faci ceea ce iti place,nu inseamna ca vei castiga bani din asta,prin simplul motiv ca s-ar putea ca ceea ce iti place tie sa nu fie pe gustul altora si astfel nisa aleasa de tine va avea un drum blocat inca din start.Trebuie sa studiezi piata,sa observi concurenta,sa vezi daca printre cele mai multe cautari ale oamenilor pe web ,se afla si o categorie care iti place.
         Acum ,daca am vorbit despre cum sa nu iti faci bani pe internet,a venit clipa sa vorbim si despre cum sa iti faci.Dupa cum suna titlul,astazi vom vorbi despre Google Adsense.Adsense este o modaliate foarte usoara de a monetiza un site.
AdSense foloseste coduri Java Script pentru a incorpora anunturi pe siturile participante la program.
Daca te-ai inscris si nu ai fost respins de Google,ai posibilitatea sa faci bani reali destul de simplu si usor.
Am deci sa nu mai scriu informatii despre programul AdSense sau despre modul de functionare deoarece informatiile le gaseste foarte usor aici.
       Oricum este sigur ca Google Adsense,este cea mai sigura metoda de facut banii pe internet,deoarece un gigant ca Google iti poate da siguranta ca iti vei primi banii la timp,daca vei respecta termenii si conditiile de la inscriere.
       Eu mi-am primit banii si am decis sa scriu acest articol ca sa ii indemn pe cei care detin un site web sa aiba incredere in Adsense,deoarece atata timp cat nu fac nimic ilegal,vor primii cu siguranta banii.



                      Bafta!!!!

Inspirat dintr-un articol exceptional al lui Andrei

20 Response to "Bani pe internet-Google Adsense"

  1. Costi Said,

    corect,adsense este cel mai tare.
    am facut in 2 luni 150 $

     

  2. Leo Said,

    CONCRET: cine iti da banii si pe ce suport? Iti intra banii pe card, sau cum? Concret. Aia ma intereseaza cum primesc banii, fara atata vorbarie de umplutura.

    Mersi.
    Ciao.

     

  3. Cruciu Petre Said,

    Deci,daca tu faci in luna iunie 100 $,vei primi plata la sfarsitul lunii urmatoare,deci in 24 iulie plata va fi trimisa catre tine daca ai respectat conditiile contractului.
    Eu am optat sa primesc banii prin Western Union Quick Cash,astfel in luna iulie cand plata va fi trimisa catre operatorul Wester Union,tu vei primi unele detalii ale transferului,cum ar fi Numărul de Control pentru Transferul de Bani (MTCN - Money Transfer Control Number),acest numar de control este cel care demonstreaza ca plata a fost trimisa catre tine.
    Te duci frumos la banca,de preferat Raiffeisen Bank,si spui ca ai de primit o suma de bani,ii dai acel cod(Numărul de Control pentru Transferul de Bani) si ea il va cauta pe calculator.
    Te va intreba cine este cel care iti trimite plata,iar tu ii vei spune ca este Google INC. Scri Google INC. si la numele si la prenumele celui care iti trimite banii.
    Vezi sa nu te ia la misto,cum au facut cu mine cei de la BRD,care au spus ce este imposibil ca google sa imi trimita banii mie(retardatii).
    Sfatul meu: -respecte regulile contractului si iti vei primii banii sigur
    -cand scrie in contul tau Adsense la istoric plati ca plata ta a fost trimisa,ia Numărul de Control pentru Transferul de Bani si dute la cea mai apropiata banca Raiffeisen Bank.

    Bafta!!!

     


  4. Bingo Said,

    Salut. Am o intrebare si cred ca tu esti omul:
    Deci sa spunem ca lucrez la un blogsi am sus in bara de meniu x, y ,z si Schimb De Link.
    Ceea ce vreau eu este sa scriu postul dar sa nu apara pe prima pagina, sa poata fi accesat doar din bara de meniu.
    Se poate?
    Multumec.

     

  5. Cruciu Petre Said,

    se poate...cum sa nu...
    daca mai astepti umpic o sa iti spun...
    ca acum chiar nu pot...scuze :(

     

  6. Bingo Said,

    Ok nici o problema. Mersi inca odata.

     

  7. Andrei Said,

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

     

  8. intrebare: am facut un cont adsense pe un anumit mail. cum pot sa fac alt cont adsense, pe acelasi nume dar alt cont google? am citit ca pot dezactiva contul asta si sa o iau de la capat ca si cand nu as fi avut niciodata.

    stiti ceva?

     

  9. Cruciu Petre Said,

    nu este indicat sa iti faci doua conturi pe acelas nume dar pe mail-uri diferite.
    Citeste te rog termenii si conditiile o sa vezi ca acolo scrie ca este interzis sa iti faci doua conturi pe acelas nume.

    Sfat: Fa contul pe numele unui parinte de-al tau ;),contul meu este pe numele mamei mele :P

     

  10. stiu ca nu e voie ca am citit. dar cred ca am gasit cum sa ii fentez. pe contul pe care nu vreau sa il mai folosesc modific datele personale si le pun la misto si fac unul nou cu datele reale. ce zici?

     

  11. Cruciu Petre Said,

    ii ok cred

    Vezi tu;)

    Bafta!!!!

     

  12. anchetatorul Said,

    Google AdSense e doar un inceput. Nu o sa te imbogatesti din el.

     

  13. Alexandra Said,

    daca n'am 18 ani cum fac?:-?

     

  14. Cruciu Petre Said,

    pui pe numele unui parinte...

     

  15. Buna, interesant articolul, si eu folosesc Adsense de vreo luna, am generat doar 1$ pana acum :)

    OffT: esti din Ab cumva?

     

  16. Cruciu Petre Said,

    sunt din orasul Ocna Mures judetul Alba

     

  17. Cruciu Petre Said,

    app: eu castig destul de bine din Adsense;trebuie doar sa ai un trafic considerabil si anunturi targhetate

     

  18. Admin Said,

    Salut!
    Am postat aici pentru ca pagina de contact nu iti functioneaza.Ceea ce vreau sa te intreb,desi am cautat mult pe net si am ajuns la ideea ca e imposibil,cum pot face sa-mi indexeze googlebot tot blogul(blogspot),ma refer la absolut tot,inclusiv tag-urile.Am citit pe cateva bloguri straine ca acest lucru ar fi imposibil daca nu il ai hostat pe undeva,pentru ca nu poti upload(a) fisierul robots.txt.
    O alta parere era sa-ti pui tag-urile sub forma de text si implicit link-ul spre ele pentru a fi indexate...,desi asta am incercat dar tot nu mi le indexeaza.
    Ceva sugestii,pareri?
    Mersi mult!

     

  19. Cruciu Petre Said,

    din pacate blogurilor hostate pe .blogspot nu le este permisa indexarea etichetelor sau "label" din cauza fisierului robots.txt .

    acest fisier poate fi modificat numai daca ai un site hostat pe un server privat,daca nu impui nici o restrictie google bot va indexa absolut tot ceea ce inseamna link.

    oricum situl poate fi indexat repede si sigur prin diferite metode...folosestete de google webmaster centre :)

     

Trimiteți un comentariu

      follow me on Twitter

      Enter your email address:

      Delivered by FeedBurner

      http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com

      RECENT POSTS

      Blog Archive