Descrierea Sitului

Posted by Author On Month - Day - Year

In ultimul timp,o puzderie de "bloggeri" si-au inceput activitatea pe internet. Actionand doar pe o anumita nisa sau abordand subiecte diverse,blogerii din Romania,indemnati de mirajul faimei pe care o poate aduce un Blog(sau ori care alt site web) au umplut web-ul cu un mare "NIMIC".Nimic pe care il intalnesc des,Nimic care ma irita si ma face sa fiu cat se poate de pesimist asupra viitorului online romanesc...Dar...

http://games-database.blogspot.com

Blogger Template:Magasin Cuatro

Posted by PetreCruciu On May - 09 - 2009

Pe AjutorBlogger veti gasi cele mai noi si cele mai bune Sabloane pentru platforma Blogger. Am decis sa nu postez Sabloane vechi sau cu erori,ci doar sabloane Gold sau Silver perfect optimizate si usor de folosit. Un sablon care mi-a atras rapid atentia este Magasin Cuatro...

http://games-database.blogspot.com

Mai multi bani cu Adsense

Publicat de Cruciu Petre On 21:07
Cred ca multi dintre cei care folosesc Google Adsense stiu ca anunturile care vin de la siteuri din Romania sunt extrem de prost platite,iar utilizarea unor keywords la fel de prost cotate scade dramatic profitul inregistrat cu programul Google Adsense.

M-am lovit si eu de aceeasi problema.Eu folosesc Google Ads pe Games Database,iar dupa cum este normal,folosesc cuvinte cheie care au legatura cu jocurile si tot ceea ce se invarte in jurul acestora.Partea proasta este ca acele cuvinte cheie sunt extrem de prost platite,deoarece imi afiseaza anunturi de la Jocuri de Browser sau de la Siteuri cu Jocuri Flash care incearca sa isi aduca utilizatori cu cat mai putini bani investiti,desi ma enerveaza acest lucru mi se pare totusi normal,intr-u cat si eu as face la fel.

Am facut un pic de research,indignat de suma mica pe care mi-o aduceau anunturile,am citit politicile de utilizare a programului Adsense,pe care vi le recomand sa le cititi de aici si m-am informat despre ce ar trebui sa fac astfel incat sa nu mi se anuleze contul.

Cele mai multe informatii pe care le-am gasit erau sfaturi despre optimizarea sitului pentru motoarele de cautare(carea aducea mai mult trafic si indirect mai mult potential profit),sfaturi despre targetarea anunturilor,ajustarea lor in pagina,alegerea unor culori si formate cu potential mare de atragere a atentiei vizitatorilor si altele.

Nu am gasit nimic concret,nimic care sa ma asigure ca voi castiga mai bine daca urmez acea metoda,dar pana la urma am reusit sa creez ceva constructiv,care sa imi aduca mai mult profit si care sa nu fie,bineintels ilegal.
Metoda folosita de mine este foarte usoara si da rezultate inca din prima saptamana de cand o veti folosi.

De ce ai nevoie ca sa incepi:
 • Un site/blog( de preferinta un blog)
 • Tool-ul facut public de Neme
 • Umpic de research despre cuvintele cheie platite mai bine
 • Foarte putine cunostiinte HTML
Ca sa iti fie mai usor,pentru inceput incearca sa cauti cuvantul cheie pe care vrei sa iti apara pe blog/site,bineinteles ca vei cauta pe cel mai bineplatit,dar trebuie sa ai grija pentru ca anunturile netargetate pot sa scada considerabil numarul de clicuri primite.Desi daca judecam logic este mai bine sa primesti un click de 1 $ decat sa primesti 100 de 1 cent.

Incepe apoi creearea unui site/blog in care cuvantul cheie gasit de tine sa apara peste tot: in titlu,in descriere,in posturi...absolut peste tot.Scrie apoi un articol care de asemeanea sa contina cuvantul cheie ales de tine,introdu anunturile adsense in acest post,la marimea pe care vrei sa iti apara pe siteul tau original,cu mai mult trafic si acum publica-l.Foloseste tool-ul publicat de Nemessis(Cakeslice) si introdu adresa articolului creat de tine.Vei vedea ca anunturile Adsense vor avea legatura cu cuvantul tau cheie.

Selecteaza,folosind CakeSlice doar anuntul Adsense si apoi genereaza codul HTML.Codul HTML  il vei introduce in site-ul tau oriunde vrei tu.Astfel vei obtine anunturi,posibil mai bine platite,care din desi nu vor avea legatura cu site-ul tau vor genera mai mult profit pe click.

Puteti vedea pe Games Database in fereastra de 250x250 anunturi care nu au legatura cu site-ul,ci cu niste cuvinte cheie din medicina,insa sunt cu mult,foarte mult mai bine platite decat anunturile targetate.
Desi nu pot sa va spun cu cat mi-au adus mai mult profit(ca sa nu incalc TOS Adsense) pot sa va garantez ca veti castiga mai multi bani decat daca veti pastra cuvintele cheie ale siteului vostru.

Pentru RSTcenter

PetreTerror
Games Database

2 Response to "Mai multi bani cu Adsense"

 1. Anonim Said,

  Stii, eu nu stau asa de bine cu engleza, din acest motiv te rog sa-mi traduci urmatorul citat, care se gaseste la punctul 5 din termenii si conditiile impuse de Google:
  " (iii) frame, minimize, remove or otherwise inhibit the full and complete display of any Web page accessed by an end user after clicking on any part of an Ad ("Advertiser Page"), any Search Results Page, or any Referral Page; ".

   

 2. "@Anonim" Gasesti si in limba romana termenii si conditile!

   

Trimiteți un comentariu

   follow me on Twitter

   Enter your email address:

   Delivered by FeedBurner

   http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com http://games-database.blogspot.com

   RECENT POSTS

   Blog Archive